Neem contact met mij op

06 41539100

info@praktijkmaritanijboer.nl

 

Bezoekadres:

Hof der Toekomst 39 Amersfoort

Mijn praktijk ligt in de wijk Kattenbroek in Amersfoort Noord. De ruimte is op de begane grond. Zowel met auto, fiets als openbaar vervoer is het goed te bereiken. Parkeren is gratis en op de parkeerplaats is vrijwel altijd ruim plek.

Kom je met de auto? Vanaf afslag 12 (Amersfoort) of 13 (Amersfoort Noord) op de A1 ben je binnen 5 minuten op de plek van bestemming.

Met het openbaar vervoer? Stadsbus 3 brengt je het snelst naar de bushalte aan de Lancering. Van daaruit is het 5 minuten lopen.

Ik woon en werk in een hof die in een cirkel is gebouwd, waarbij de voordeuren aan de binnenkant van de ring zijn gesitueerd. Vanaf de parkeerplaats loop (of fiets) je dus de hof in om mijn praktijk te bereiken. Deze bevindt zich op ongeveer de helft van de cirkel.

 

 

 

Privacy

Ik zal je contactgegevens nu voor niets anders gebruiken dan voor het beantwoorden van je bericht. Ik zal ze nooit doorgeven aan anderen of aan bedrijven. Mocht ik in de toekomst nieuwsbrieven gaan maken, dan kun je je daarvoor uitschrijven via een afmeldknop als je daar niet van gediend bent.